Веснами, зимами...

Веснами, зимами,
Вітрами, зливами,
Небами, зорями,
Щастями, горями,
Квітами, травами
Нехай би стали ми.
Хай би літали ми,
Хай би не спали ми
Ночами й ранками,
Днями, світанками.
Хай би летіли ми
Хмарами білими,
Синіми крилами -
Щастя вітрилами.
Хай би любили ми,
Хай би хотіли ми
Веснами, зимами,
Вітрами, зливами...

  09.01.2002


Рецензии