Роками я любила iдеали...

Роками я любила ідеали,
Творила образи, шукала їх в юрбі.
Вони мене, на жаль, не покохали,
І серце гартувалося в журбі.

Тривожно я губилась в ідеалах,
Та не розвіяли тривог моїх вони.
Оцінювала образи у балах
Натхнення, сили, власної вини.

Ніхто не зможе бути ідеальним,
Хіба що в маренні, хіба що уві сні.
Чекатиму, що стане хтось реальним,
Мене полюбить і мої пісні.

        09.01.2002


Рецензии