ти - щастя

я би п'яним падолистом
падала б
вмирала
плакала
стогнала
ненвиджу крики. - ти ж мовчиш?
закрутили небом
камера - додолу
заболіло сонце
десь над головою.
за кордоном - осінь
запалала чаєм
винними вогнями
нас благословляла.
закричи у простір -
вибухнемо разом
розчинися в каплі
світла метастази


не забудь - ти - щастя
не розвійсь вітрами
не забудь - й присняться
сонячні аркани...


Рецензии