Ти щось казав менi очима...

Ти щось казав мені очима,
А я у відповідь тобі мовчала.
То була фраза ледь значима,
Але вона  уже щось означала.

А потім говорили твої руки,
Вони нервово й ніжно так тремтіли.
Із вуст летіли невловимі звуки -
Це я тобі щось тихо шепотіла.

А потім закінчилася розмова,
В твоїх очах тонули зорі.
То була зустріч випадкова
Двох лебедів у синім морі.

7.05.1999


Рецензии