Дивна гра

Якась у нас з тобою дивна гра:
Ховаюсь я від тебе, ти ж втікаєш,
А потім згадуєш умови і шукаєш
Мене серед забутого добра.

А я відгадую твої загадки -
Твої сплетіння мрій, думок і слів.
Ховаюсь я в картинах твоїх снів,
А ти про це не маєш навіть гадки.

29.04.1999


Рецензии