Не каприз

Позбирай мої сльози,
Я тобі їх дарую.
Як в душі будуть грози,
Я тебе намалюю.

Я тебе пригадаю
В ніжнім сяйві весни.
В твоїх мріях блукаю.
Ти мене не жени.

Образ твій позбираю
Із перлин своїх сліз.
Я тебе заховаю.
Ти ж не просто каприз?!

28.04.1999


Рецензии