Цi вiршi, нiби зречення себе

Ці вірші, може, й божевілля,
Ці вірші, ніби зречення себе.
Чи кращий спосіб є позбутися похмілля,
Яке приходить, коли згадую тебе?

В цих віршах утечу від світу,
Я в них відкрию новий світ без меж.
Я сльози подарую вітру.
І заберу в цей світ тебе ж.

14.01.1999


Рецензии