Вядзьмарства

 Цемная ночка, цiха ўсе стала
 Толькi я ночкай нiколькi не спала,
 У чорным адзенне я выйшла да лесу
 Варожыць мне трэба, каб быць ей нявестай.
 Самотна яна, як вецер у полі,
 Моцна кахае прыгожага хлопца
 Пайшла да мяне, каб прасiць прыварота
 Я ёй казала, што будзе нядобра….
 На могiлках зямлю  я чорную ўзяла
 Сагнула тры свечкі і нешта шаптала…..
 Але ж у жыццi не ўсе так бывае,
 Жадаешь адно, а лёс не жадае
 Нявестай яго ты нiколi не станеш,
 Кахаць ен не будзе, памрэ вельмi рана.
 Душа загнiе твая, ад гэтых чар.
 Жудасным моцна  стане твой твар.


Рецензии