Кахаю

 Чорныя вочы, гарачае сэрца
 Схопяць мяне назаўседы да смерцi
 Думкi мае пра цябе як нiколi
 Душу ты скраў да сябе,  заняволiў
 Чую як б’ецца чырвонае сэрца
 Нешта гаворыць зусiм не патрэбна
 Разам с табою я не супакаюсь,
 Буду кахаць цябе днем i ўсе ночы.


Рецензии