Обiрвала Вiчнiсть ще одну струну...

Всiм авторам, що взагалi перестали писати вiршi.
________________________________________


Обірвала Вічність ще одну струну...
Мрії, що дарують насолоду,
Вразила натхнення вроду молоду
І життя відміряну природу.

Обірвала Вічність полум’я очей
І нелегкi думи в прохолоду ночі
Понесла нестримно... В сутінках ночей
Догорять, розтануть задуми пророчі.

Сяють зорі. Плачуть... Невгамовна мить...
Сонячна доріжка на високій ноті
Обірвала долі зоряний політ...
Обірвала ноти трепітно високі.


Рецензии