Когда на верШине дня ты встал,

Ты Ж Шина в Джуне вжа Б.
И нафиГА Й Мняв ВатЕРпас.
То бишь СпарТан. –

Ну-да, я в социУмк зарэ й фскачьМ.
Я Ж прям важь Титан.
И тохДах мне вуш тахта
Афт всих МитЧихХав Ш.

Танна Зь мы вмеЕма працяВаць
О тут ля Мышка,
Шо вжэ й ныц ны Ж ванят
За дви ныдилы драчк.

КарТошКый но Б нам мышок.
Чы й, хы, й сцюк цфай.
Ий достаточно вжэ й пожРамш
О гэтой БолВань. –

Я тута во прам до Чио-Сань
Да й шо-та а на вж. –
Ий дайЗий, ха, й молоцьКа Зь
Дасьць ням туть ваРАН.

Дид я старэньКый,
Чы но гондэ так
ПрыкыдуЮсь вам.
ПойДуйМАЙтэ самы вжа, Х, колы дэ тколя, Х.
А я пиду Сь паць.

АппчХИ, блин, на падл!
ПадлАвЛю сце я так Щупака, шо й вам станэ влад!
То я тут с ПАПАном на пальць,
Хы, ИСьЯхвСняМСь. –

В общэм и цэлам, цела уф Вась
Сце Е мал загсПась.
Кап КапЕльКу П дазь, ХИ, й СМИтаньк ляг кАзьнаЕв Таньк. 

Бо есьЛив знаЕйце ЦелиБат,
Цели дагСтигНете Р Бать.
Ню, а ета зер лись мальВав,
Сцо я тут ЗасРав,
Хы, базэль СфязьЮх ЗАС ЗАГС да й не с-пат АбЛахКах.

Ну, как засунумш равинам КаньКа вш,
Шо прам гаж дастаць.
Ну, дык равиця вша там.
Нам дзейЛяв маль, Ч…
ЧаБарНам.

На Белай РавНине сток Нинав плясаль,
Що я гаж уфПаф Ш.
Бо Зь все аны были, квак Анх.
Ну, то ИСь Ань, ДушМань.

От так в нас Анань
Бье влад ЦелеГрам
Азь дазь АзизяМК. Ну, пазьТравЛяЯм са й выйБайРам Рам К!
Сонца сонц всих ятвяг.

А гэта хто Ш.
Кароль.
Но с БасСайЕв щэ й Цар: аш с ВасийЛейВийЧяв Чавк.

Каса КасЛань касаВат.
Очэнь ныщяк.
Ну, так все Ж па й рубЛю вжь? Кап ий нам книжак в Маск.
Ша маСКИрухц пад Русь
Всю куцирМу.

Эт ПрахЕкт в РамКах Год фсех книЖэнЦый Конёфск.
Так шо пшэПрошам лийСятк
Тутка й пайТаньЦягВакць.

Донэр ВэТэр,
Тэрка з дырКач з вэтРам лицьВинк не справЛяхц!
Ну-ква судак грант!
А то я дам граНат
Фсим вшэнь Наташк.

Эт Ат ИЕРаФант
ФанТик ТигРАН К.


 


Рецензии