До свята весни

Щиро вітаю нині,
Тебе, прекрасна половина,
З днем весняного свята
І бажаю всього багато.
Бажаю, у кожному слові,
Здоров’я тобі і любові,
Щирості і радості,
У помислах – святості,
Смирення і покори,
Подарунків гори,
Надії і віри
Зичу без міри.
Будьте вірними, не зрадливими,
Ніжними, не сварливими,
Для доброго діла годящими,
І до всього любов’ю горящими!!!!


Рецензии