Твiй погляд - опiк для очей...

Твій погляд - опік для очей,
Провісник довгої розлуки.
Щоб не зустріти чужі руки,
Чекатиму твоїх плечей.

Змайструй мене на свій мотив,
Малюй, ліпи, шліфуй мій образ,
Я буду сонцем серед злив,
Дощем ти будеш серед осені.

24.03.1998


Рецензии