Настане скоро час свiтання...

Настане скоро час світання,
Ніч забере болючий спомин.
Через мереживо чекання
Прогляне втома.

Дрімота ледь повіки стулить-
І відчай, як безжальний кілер
До вилиці підставить дуло
І швидко вцілить....

Долонями зітру тривогу
І сон з очей, немов оману,
І на коліна перед Богом
В молитві стану...

         1999 г.


Рецензии
Очень трогательное, до боли...Насколько же прекрасен наш язык, вернее - мова.

Светлана Тимашева   05.03.2012 18:39     Заявить о нарушении