Самоанализ Фрейда вновь спасёт

Міщанська кров, чи близорукий світ,
Від чорних дум чорніють душі.
За рішенням інтелекту світліє мить,
Образа з хамством лиш тоді не душать.

Зневіра відступ, де LOGOS – Бог,
Самоаналіз Фрейда знов рятує .
Надія не помре , ще їй не вийшов строк ,
У світлих душах ще любов існує.


Рецензии