Листья берёз целует ветер

Чарує барвами весна - смаглявка,
Пахуча ніч не знає сну.
Листя беріз цілує вітер зранку,
Але кохає він… її одну.

Співає колискову травам,
Суниці серце віддає .
 Нема кінця ні запахам, ні барвам ,
За чарами її весь світ цвіте


Рецензии