Мы тут гондэ розбывся

Вжэ на тры аж копытЦар.
Так прывольно ув Грыця
Гондыво й Васыле.
И на Трицю я йиду
Да на ГИДны БожНыцы. Ибо шо шэ рокБыкТых, колы тыхон жывэш.

В ДИГрадации Тигра Ш
Вся АмэРыка вынна,
Шо рыкае до пивНоч,
Ажны юшка повзэ. ЕК забытая Гидра стегнэ з вас ганаВыцы,
Ты Ж ужэ схамыНэхСяг ф шызэй.

А за шаткый, ЕК мишка,
Ты Ш вжэ Ш ступыш пойРигЖёк.
Колы колыво йижМо Ж
По, ну, Ж здохШым Тылетк.
ЕК жэ нам помырыТысь
С тым, хто дбав про нас быкТом,
Да ЕК той жэ топтыГин
ЗатопТафШыс, згинь, Дзець.

Мы назавшы зЕв лэщый
И од гарНэйи тэщыц.
Так чого Ж то пак техШыкШ шэ й ты гондэ Козьзе.
Да вот нравЛякЦяк песни,
Шо Ж спуВВаейць МарЕчьКак:
Ах, кобЛех ты мий! Нэнзо!
Да ты зовСим дурнэ вж!

Ну, Ж, да й Дашкы Ж в Мняф Е зь.
КолёКольЧыц в ИХь фзеф!
Шо схраНылы в нытьТек
От, бач, батычка Ш, сцерв. Ну, да гэто вжэ грех! ого-гох! упадэш!
ЕК ошкоЛок от Шклова в Луке вш.

Шо мы скаЖым вам всем.
БырыЖитэ СыБэ.
Тэе, шо, да, БольСей
За уси вашы детк.

Сам Ты Божый Храм Е.
Дух Святый но ны взьмэш,
Колы колыш но ведьм
За коленц.

Шо Е чувСтвенНогСьць? Нег?
Чы той Негр, шо вжэ смэрть?
Так поСцель ны трасэ
А ны сферы в звырэй?
Так чытайтэ хоть дэ ГонДыво в Васыле: в Прозы Русь.
Дэ й Ярусь з ВейЛес Плешь.
Там ныма длинных вахШых роман.
Но статьти, очырк, - Гимн всем БацьКам ий Мамкам,
Що СраЖайЮгц за твар
Гаш быс сна.

Шо вам тут ныпонятн?
Слог завэльМы й занадт?
Чы й язык ныц СлавЯнск?
Ны Базар, да, КобЗар.


Рецензии