Мы гонды во счас вмажм ВырЛиБР!

Колы ты выракЧыфся гондэ
Да на, бач, хвайну щэ й КоровКу Сь.
Ци, мозе быць, ХИ-ХИ, на й Быць.
Бо как туць быць са й КакТуксь Брыль.

Ах, брысь! Ах, скыньсь, хвайн скунс, са Шлык!
А то КашЛаты вмажэ кашый!
Мы Ж тут мыж, можэ, хвуйины.
А ны якэйСяк СякЦи-Сак тик.

Аман Туй Лей любыв Ж Тылетк.
А мы но гондэ с тулк каль туйКый.
Так хоп майли зе, МАЙн прыгДургКы, й са вашик шик мадэр попэр.


Рецензии