А колы вам колок ф трусКафк?

100 грам вышНивкы
Мы в Джуны взяф Ш.
Та й от выйЧэРай СоБи Б, Баран.

Що нам бо Ж тыйи выйБойРак.
Дэ той Путин,
А дэ мы з Янк.

Гындэ длинНый мы Ш кый но в падл,
Та й от горилкы й ТоБи Ж уф храпк.

Ныц ны станэ й ны  й будэ вамп,
ЕК колы дэ колок ф трускавк.

Був колыся ув Лыса Пан К.
Да базарыв завэльМы й натт.
Ий мы взев да й ий ройСчыйТафсь
Са й увСеМИ Ш, дывы Ш, дырКач.

Бо Ж ДисНэйКах ны в Васьк ны скалк.
От шо мараць мардаты Славк.
Ах, да сидни Ж мы прамо ф хар.
ДисКабол здаЧый а ны й ф срач.

БоХан хлибКа мы Ш зар от фзяф Сь
Та й фкусы взэ зголодНява, Х.
А у нас голодовка в святк.
Ракс такыйи уфСИК сталь Рак. РатНый потФиг мыш сакВеркШахт,
ЕК но Ш ношКый да с ношПай панк.

Ну, а мы ф таре Жь режьИМК нахГан.
Да, конечНогСьць, ныц пройДайВайм.

Танкы й ракХеты й снарРад мильЯрд!
Хай война фсюДык ракСгахРайц!

Так от мысьЛикЦь усРакНый Сашк.
Но Ж говном мозня торГохВакць.
Та й бакГахСфав сфыня уфЖра-К.
Шо ты хохЧыхш, блин, от линьТяй. Думаць надя ли, кольт цирПак
Е сце водкы уф саранЧа й.

В НЕРАТ неРакСт бык ваш вэсь, пранц!
Ибо Ш ВЕШТЬ эфтаГ, ГОМнохСрайк.
ТрэГа Ж гажэ щэ щось ля нам,
Чым мыйЛийцыйКый дэ по дырКах. ВИТЧынкы лукШый фпхай вшэ ф СуМарк,
Чым дэ рикЗаты тфар лып с каштан.

Ах, ф ТИВЕ ШЕ Е ВИТтурГан!
Да шоб на сучКый кокБийЛянь!
Дачый дочкам по какМентЦам
Щэ, ах, щэль, понаРакЗдайФай П. А мы самы вжэс ройСойБраВсь,
Хто дэ Брамс, а хто Бах в цыркКвах.

Гах, чадыць щэ Ш в лицьВинь свяЧа й!
Мовка нашя но Жь каРякШях.
А пайЛейСкая? А ныМА Й!
Да фалькЛёрЧык уф мадРакСак. Ну, то во гонДыво А НА Ж:
Вси на выБрыКы й до й Брыль Вась К!

БрыТВа рижэ щэ гарно й хвайн.
Щэ попБрыЛИМ ий ЛИМ вамп нат!
Ах, сто лит жыты ны й вмыйРат!
А ля нам хоть бы Ж грош на КСянжк? Так от ф Коцика, щэнь, КогЦяг.
Раз вы нас фхаранэк вжэ, мразь.


Рецензии