Ликор

Закохався накінець
Кучерявий молодець
Як нестане батька слухать
Батько дасть йому понюхать
А і ще в нього буває
В душу всяке залітає
Він не дружить із гальмом
П"яний їздить за кермом
На машині,так він мчится
Що волосся колоситься
Любить Льоша гучне паті
З леді він ночує в хаті
З гульок ,як вертається
З бабкой часто лається
Не жаліє не гроша
Щедра грушвицька душа.......


Рецензии
Леді-паті... Ох-ох :-)

Анатолий Кравчун   01.04.2012 06:23     Заявить о нарушении