Колы КалыНово згоРило

Мы тута выспалыся вкуСно.
Бо сноВа в дид
Стына смыеЛася с Цыбулькы
От кручы злый.

Колы ты надто шпарко дужый,
То йды зробы
Хоть шо такэе гондэ лукШый
Уф шыйМаный.

Тут во мы но шо ув онучый
Смытан кухПыф Ш.
Ну, Ж навыть вытырЛы й уф сумКу Сь
А на уфЖры-К.

Ну, Ж мы ув снах ны бачыф Гудуд
С самым МыдьВидь.
Колок в колка – ий ракЗом с Путё
ДаВВай борысь-К!

Да й от идэмо тут з ДымЕном
СоБи в Янив Ш.
О гонДыво за паро Ж плехШок.
А ны Ж за хлибць.

Так нет жэ, чорт вштырХны й шось гыньЧэ
Шэ, х, загсКакЖы Ж.
Ну, вот там шося гэткэ билэ.
Да пожыЖий.

Ий нам влыпыньдь тут Олька-Лыска
С порвань мышКив
Оно шо Жь тухть с кыпыРикТифКа
Поломк ядкых.

Ну, каЖуть, ты вж пойСий пшынычКу Ш.
Та й видДыхНы Зь.
Ий пидийСов я но до ГлынНый,
ЕК туть иньТимк!

Уф тимНогТи зе кал машынКый
В жыдив возьмы Ш
Шэ ты хоть свижынькэе зильЛек.
Ну, Сь цип кихФир.

Ий вот: вся сумка наша в глынЦыть…
Ах, БожЖэ Ж мий!
То ты вжэ зарэйс найиСыся Жь
Гажь сфийЖиНы й!

И гниву й ий, гых, обуРиньня
А ныц ны Ж в писк.
Бо Ж ты Ж писаТель всэ Ж симБирСкый.
Шо там штаны!

Згибай жех маты ваша дыка!
Ах, мыш жыдивськ!
Усэ обДеланэ вжэ лийКом Сь!
СтахКаньЦик цил Жь!

Ий мы тут гонды подыВылысь.
Ну, шо Ж ТоБи.
Ужэ Ж О зарыКы й ВылыкДынь
У нис от мисс.

СциРай, товаРишь, нагаВицын!
Да чысьць кныжКы Ш.
Бо Ж мы фСИКда щось пышым гындэ
Ий там завЖды вш.

О так от суну я ий в сины
Сто пар пойЛиньць.
Ну, тых, шо рапТом вам згойРилы П
Тут, хы, в горилл.

Ну, так Бисун вам макаЗинЧик
УфЧикНик с Шум:
Постий шэ довш та огЛякНыхСяк.
Сцас ф пуньк мняф пунш! То натэ Ш шыхВорРохСтых тыхы
Щэ й лийПСь гахНуцьк:
Шоп вам спуВалЛых на могылцы вж 
Сто з дваксыць скунс!

Бо Зь мы Зь тут гонь дэ пуниМАЙихСь,
Сцас зном сто Лукш.
Ну, чыйРыйз рик так з войСьМый марТом
Ись БродНиць буць.

То вы вш хоть синцэ в дидка взьМитэ.
Що й хлив ны впусьць.
Вы Ш нам вкосыв шэ й ниваЛиду Зь
Ий звиз
До Ж быць.

Да, йшов козачэ типа з вийсьКах.
Та фтрух сырунь.
Ий сыру Ж, бачтэ од дибилКы й
СмыхТанКый кучм.

ВидДайТэ Ж Мняв хоць товКахЧыхХы й
Да зяМузь, ну, взь.
Коб ВасьКинг здзейЛив щоКСь дивЧынЦы Ж.
Ню, ципусь пуцьк.

Да, ситко рэшыто гучыло:
Так ты йды к РудьСьк!
Колы КалыНово згоРило
В байСтручьк.


Рецензии