Все сердца порешать диллемы

Я мушу,  друзі,  строчки римувать.
Так сталось. Хоч карай, хоч милуй.
При цьому намагаюсь світ пізнать
Та рацію знайти серед ідилій.

Закони змалювать суспільства і шляхи,
На серці розв’язать вузли-дилеми .
Благаю, друзі,  вас простить мої гріхи
Та дописати недописанії теми.


Рецензии