Живемо вижива мо з тобо

Дріб’язки чвар та нитки  пересудів,
Міщанський побут з суєтої.
Обшарпаний під’їзд, де купа бруду,
Живемо – виживаємо з тобої.

Вкраїнці... не сумуйте духом .
В час іспиту залиштеся собою.
Крок уперед не називайте рухом,
Життя по технології звіть грою.


Рецензии