Гондэ во Е да в Васыле

ПовНынька бочычка смачных ЗырнеТК.
Гой, да, ногой хочэ хтось стовч
ВшысТКо ий барДзо Нинэль и Анэль К.

Дэсь в КоноПлех Батько росПрег
Гой да буянНых прам сто Ж ЛохШахДейк.
Шо Ж ля мни Дощ! Хош - я впрагЖом
Штыры й в Музыры щэ й с парКу Сь сырэй?

И навырху й рапТом пойЧуй,
Шо там такэЕ Ж, однакХо, ф ШтыкХуль.
Так-так, Базэй ждэ мэнэ, сцерк?
Гой, так а дэ Ж-то пак сэрцэ свяТэньк?

Ну, да ф ШИШ тэй завШый всэ Тэнь:
Ай, так жэс вин-вун а вунь йисць кавун!
Ну, поСырит гулЛыць мытэ
Дидко з боридко да Вовну Ж прадэ.

НА Ш ТоБи-К, нэнз, щэ й с пар выкШэнь:
Ну, подзВоны да Ж вонихЩый раз з сем.
И та Ж ужа Ж та й пуйДыйШла Зь
Враз к цилякФону нибы той Бин Ладк.

ЗьЕв Вовк алЛадк, обСцим, ув сцянь.
А зараз тая Та Мара ув ямц.
Ну, ф станьць Низок пляхШах танЦорк
Ий а й ни й дБая й пра й БайЯф ниЧог. И НАЗИвахць гэхТах кахХанк
Прам ВеслаВая й ий Лег ЕР вець-та!

Так з МагиЛёф шле нам та цёць
Прам прыгЛагШэйНий на дачКу Ш ажНов.
Так шо ПИНА льЕ цейРас край
Пены 100 тысяЧаф фсем кумКам-квакш.


Рецензии