Ты в платье том негаданно красива

Ти в сукні  цій негадано красива,
Здивований тобі належить світ.
В тебе закоханий, я іншого не знаю дива,
Залишу в пам’яті казкову мить.

Ранкові зорепади нам під ноги ллються,
Зізнаюся в любові я тобі.
Хай парубки, як вітри, біля в’ються,
Я знаю, марні їх  мольби.


Рецензии