Зрада Андрiя. по повiстi Тарас Бульба

Від мрій до зради,
Від брехні до розчарування,
А проблема то банальна,
Це потреба у коханні.
Спокусила же  полячка
Молодого козаченька
І забув він землю батька
Й слово рідна ненька.
І рубав проклятий зрадник
Голови у товаристві,
Не дивився,хто нападник
Й не роздумував про вбивства.
А смерть у зрадника ганебна
Від рук батька не даремно...


Рецензии