Якщо бажаэте ви волi

Якщо бажаєте ви волі,
Та не влаштовує життя,
То не згинайтеся до долу,
Женіть ви геть ii сміття.
 
Хай доля вами не панує,
Хай буде любою для вас,
Не зло, добро хай пропонує,
Дарує ласку хай весь час.


Рецензии