як менi вiдмитися

як мені відмитися
із думок нещирих
полум’ям стелитися
в каламарнім вирі
набирати ситості
позбуватись жаху

як мені зневіритись
аби не зазнати
долі роду
Ірода
Понтієм Пилатом
не вмивати рук
своїх
гнівом Каіафи

як мені забитися
в серці із порфіру
в душу
не дивитися
обухом сокири
за людей молитися
як зачнуть
плювати

як мені наснитися
аби позлітатись
у тобі лишитися
світом немовляти
і не загоїтися
і не замерзати

2 Березня 2012


Рецензии
У-ух! Юрію, вразило...Просто дух зайняло!

Хейли Грепс   02.03.2012 20:00     Заявить о нарушении
Тішуся, що прийслось до ґусту!
Дякую,
ЛЮ

Юрий Лазирко   03.03.2012 01:02   Заявить о нарушении