Через роки...

Через роки ми щиро привітаєм нас,
Тих молодих, відкритих і щасливих.
Мрійливих, впевнених, наступить час
Єднаючий порив сердець сміливих.

Через роки, піднявши келиха з вином,
Згадаємо як ніжністю кохання
З’єднались долі... А зорі за вікном
Все так же чисті і... несуть єднання.


Рецензии