***

Увірвалась мрія
В серці новий бум
І знов палка надія
І ллється пісня знову
            з цвітучих моїх дум
Заквітне миром поле
Там і зустрінемося ми
І вітер у долоні
Веде мене, стираючи сліди

Ти пахнеш небом
Я відчуваю подих чистоти
Я вірю в тебе
Я вірю у дотики весни


Рецензии