Я хочу сонця променi спiймати...

Я хочу сонця промені спіймати
І насолоду звірених думок
До зір чарівних підійняти,
Наситивши бажань моїх струмок.

Я хочу віри полум’яну мить
Вiддати в руки сонячної долі.
До розуміння... і в блакить
Небесну відпустити волю.


Рецензии