весна

А ти весна, де ти весна,
ще ні разу мені не несла,
те що про тебе говорять другіїї,
ти для мене в небі пусті надіїї

Мрії про те що буде,
Шукаю всюди, чекаю всюди,
Та все не знаю, хто ти для мене,
Весна кохаю, тебе без тебе...


Рецензии