***

У пісні
Життя
У житті
Буття
Не страшно
Пливти
Тяжко
Знайти
В ніч коли темно
Засяє
В ніч коли тихо
Заспіває
У руці тепло
Довго шукала
*
У морі без хвиль
Так спокійно
Кину камінь
Розвіяти ілюзію
*
Коли справжнє
Помітиш
Світло


Рецензии