Не оголошуйте менi вiйну...

Не оголошуйте мені війну,
Не назначайте кару за майбутнє.
Я, захищаючи, кохану обійму
І подарю кохання незабутнє.

Не сипте сіль на рану – вашу ціль
Мені давно відкрили зорепади.
І не давіть на душу звідусіль –
Я нинi вам даю таку пораду.

Не вірте в безнаказанність свою, -
Я силу об’єднаю незрівненну,
Я долю захищатиму і відстою
Надії правду достеменну.


Рецензии