Позови мене до себе...

Позови мене до себе...
В свiтанковий нiжний край
Понесе мене до тебе
Полум’яний водограй.

Пiдiймуть нестримні крила,
Полетить вінок бажань
В світ, що ти мені відкрила,
Повний мрiй i сподівань.

Поведуть мене дороги...
Доля звірена життя,
Щирим проявом пiдмиги,
Манить в наше майбуття.


Рецензии