***

Ми як пір'їни
Ми легкі прекрасні
І падаєм, танцюючи
Так ніжно-ніжно
Як у казці
Ось так мандруючи
З небес сюди
І легковбрані
Не залишаємо сліди
І дотиком чаруємо
Ванільним поглядом униз
Тільки так ми любимо
Уже не тут
Солодкий запах
В повітрі десь повис
Нас вітром зносить
Туди де сяйво
Щастя нам приносить
І вітра подихом
Мандруємо містами
Вже на землі
Але не під ногами
І знов взлітаємо
Залишитися не вдасться
Хоч і кохаємо
Та вітер кличе наше щастя
Ми знову летимо
Далеко, ми легкі
Не розіб’ємось як упадемо
І так чаруюче сумні.


Рецензии