У нас тут зарэ час ночы

А мы всэ шось хочым да хочым.
Ну, так завшы Ш з ойчым.
Наука чы усим прочым - лигчы дэ на быйРозЦы й та й тай СоБи снихЖочьКом.
Бо Ж но Ж ух Антона
Е в нас тут дрова, Х.

Да вот неба бетонна Ж!
Всё тыпло ростыпло
Да в одын, ач, чахСохЧок.
А на дровВитни ахбед веть, ведомо. От мы й стаРайИХмогць змогЧых
Шэ хоть одын БашМашЧохЧок
Да ля Ж Дашкы дэсь з ДовСьКа П.


Рецензии