Джонi

Ти не думав своєю рижою пикою,
Ти йшов своєю дибільною ходою.
Ти думав, шо Кучма твій родич,
Але я тобі обісцяв фірточку.

О, Джоні, о Джоні-банний лист.

В тебе рожа дибільного баті,
В тебе ноги дибільної маті.
Ти ***рив пальцями в пісок,
Але я тобі обісцяв фірточку.

О, Джоні, о Джоні-банний лист.

Ніхто тобі не винний,
Що в тебе тупі анекдоти.
Може ти і розумний,
Але я обісцяв тобі фірточку.

О, Джоні, о Джоні-банний лист.


Рецензии