Божья благодать. на укр. яз

09.06.09г.
               

Господь наказує нам жити, дає нам  заповіт життя,
Він любить всіх, дає пізнати спасіння Жертвою Христа.
По благодаті Бог нас любить, Великий Милостивий Цар –
В Його любові маєм жити, найкращий це від Нього дар!

Жили і в темряві ходили, не знали Бога ми Христа,
Він вибраним Своїм відкрився, Його любов до нас свята.
Не може бути в цій любові ніяких хитрощів та зла,
Бов ній Отець омив сльозою Єдинороджене Дитя!

                ******    ******    ******


Рецензии