***

Якщо раптом образили,

Ти пробач. Бо вони не зі зла.

Так вийшло.

Коли справді погано -

Поплач. Але тільки якщо

це щиро.

Якщо раптом упав,

Вставай. Через біль, колючки -

До мрії.

Після гір вже видніється Рай,

А поки що,

лише твоя віра.


Рецензии