Правоохороннi органи

Біжать по вулиці тіпи,
Звичайні хлопці, да і не гопарі,
Студенти мабуть, хто ж іще,
Над ким знущатись МВС.

"Міліція наша нас береже,
Безплатно катає безплатно стриже"
Мабуть ви чули, цю приказку вже,
От тільки міліція, цього не осознає.

Вона думає що нас захища,
Ага, да, звичайно, ну да.
Так захища, що аж руки лама,
Почки отбива, синяки набива.

Якщо тебе забрали в участок,
Не жди тіпок ніяких поблажок,
Вийдеш ти не на волю? В тюрму!
І точно, що не за свою правоту.

Підпишеш ти все, і не рипайся навіть,
Зґвалтував, убив, нарушив заставу,
Всі вісяки які були за пів року,
Будуть розкриті, операми нівроку.

Пив пиво, на пам'ятнику - людину убив,
Курив сигарету - гранату в кармані хранив.
Але не все так погано, не переживайте, нє,
Все в цьому світі рішає лаве.

Закинув бабос - вибачте нас,
Пепсам дав грошей, навіть не забрали півас.
А от уж якщо накрили беркута.
От тут тобі тіпок хана.

Беркут приїхав, на показуху в район,
Капець хто ішов, по улиці той.
Прийняли всіх, терористами назвали,
Я йшов собі тихо навіть, мамі сказали.

Товариш сержант пива не пив,
Я лише з другом ліманад розпив,
Випало з рук, ні нічого не падало,
От хорошо за підозру на наріка.

Рядовий пепееснік, іди не грузи,
Ми з тобою ще вчора, товаришами були,
А тут поступив у школу міліції,
І на свята ходить, не дає народу напитися.

СБУ не дай Бог вам туди,
Там вас посадять, без всієї єрунди,
Там слідчий до сикунди час розрахував,
Ти винен, навіть якщо в той час дома куковав.

Краще все ж таки надіяться на Бога,
Він завжди підкаже, підштовхне в дорогу,
Ікона, всі ваша статті,
Я лише кажу що остерігатися потрібно всіх і своїх.


Рецензии