Я незнаю навiщо живу

Я незнаю навіщо живу.
Але я для тебе існую.
Я незнайшов сенсу життя свого.
Але кохання життя віднайшов мого.
Якби не робилось погано мені.
Я живу тобою у кожному дні.
Вибач мене за гріхи.
Я говоритишу лиш молитви.
Я благатиму Господа про те.
Щоб не залишив у біді тебе.
Я віддам за тебе життя.
Лиш би ти була щаслива,моє кохання.
Я ніколи такого не відчував.
Суботу на віки у серці закарбував.
При кожному погляді і слові твоїм.
Розгортається вілкан у серці моїм.
Кохана наступне знай.
І мене лиш кохай.
І відам я за тебе життя.
Немає нічого дорожчого за кохання.
Оберігай сім'ю,брата,родину.
І кохану людину.


Рецензии