Я тебе кохаю

Я тебе кохаю.
І лиш до тебе це відчуваю.
Я незнаю що завтра зроблю.
Але лиш тебе молю.
Я не хочу зробити помилки.
Щоб не ранили серця дубові кілки.
Щоб не говорили бабки.
Мої,твої і наші однокласники.
Я не хочу щоб страждала ти.
Тому що дорога мені лиш ти.
А можливо і не ти.
Мама,тато,люди,брати.
Друг,ворог але вони не так.
Ти моя друга половинка.
Ти моя маленька мандаринка.
Щоб лишній раз сказати люблю.
Твоє бажання здійсню.
Лиш тебе я кохаю.
І щодня пробачення благаю.


Рецензии