Ти в тiм краю...

Ти в тім краю, де вечір сонечко ховає
В весняній сирості проснувшихся лісів.
Де перші подихи тепла земля сприймає,
Там, де природи сила в небо підіймає
Бажання жити вічно...
                Крізь сивину віків.


Ти в тім краю, де дух в серцях величний,
Де погляд полум’яний і дивоцвіт думок.
Там, де пізнання поведе в світ історичний,
Де настрій чистий полонить... Такий незвичний
Наступить день...
                Життя біжить струмок.


Рецензии