Коли останнiй конверт...

Коли останній конверт впаде в абонентську скриню,
коли звіти прийдуть з усіх СМС... Тоді
заглиблюсь тобі у очі апостолом на святиню,
хоча б у ріках-зіницях ходитиму по воді.

Хоча б в волоссі-тенетах губитимуся без карти,
судини рік вивчу краще за всі дороги й міста.
Забуду все, що лякало, для себе зоставлю жарти...
в пам'яті ти лишишся, наче небо, проста.

В пам'яті заблукаю, мовби в чужих країнах,
крізь лабіринти планів, марень, людей, подій...
Бачити це обличчя буду в порожніх стінах
і час у мені повзтиме, немов величезний змій.

29.02.12
Полтава


Рецензии
Шикарный стих)

Олеся Мифтахова   07.03.2012 18:44     Заявить о нарушении
дякую, Олеся... чути саме від тебе таку рецензію - ДУЖЕ-ДУЖЕ ПРИЄМНО...

Повзык Рома   07.03.2012 19:19   Заявить о нарушении