В ночь признаний

В білому цвіті каштани стоять,
Колонади цих свіч на бульварах.
Солов’ї у цю ніч до ранку не сплять,
Світять з неба з коханням Стожари.

Обіймаю тремтливі плечі,
Завмирає чомусь увесь світ.
Душу гріють каштанові свічі
В ніч зізнань, любові, молитв.


Рецензии