from Sid to Nancy

Зазвичай вогнем так близько
Пропече за душу вслід
Не впаду до тебе я так низько
Але тягне до вогню, хоча я лід

Закинь свої забиті мрії
І хропи від сну життя
Та у мене через тебе є надії
І день хапає забуття

Укради мене
Впіймай
Закохай мене
Ховай

За ніччю є ніч
І погляд не скаже
Хоча віч-на-віч
Ніхто не покаже

Кричи від душі
Ніхто не почує
Нагострю ножі
Ніхто не відчує

Та я усе бачу
Та я усе чую
Або навпаки
Тому що є ти
І лиш за тобою крокую

І небо я став помічати
І музика ще голосніша
Я не вмію кохати
І не буде простіше

Ти гарна і брудна
Брудна від вічного погляду мого
Ти зірка та нічна
Що колише душу і тривогу

Прокинься, ти, прокинься
Або засни навічно
А ти подвинься
Зігрій мене цією ніччю

Відкрити двері я не хотів
І не відкрив
Та вдертися зумів
На всіх забив
І вірою мене від землі відірвало
Невже через тебе так в серці співало

І досі співає
І досі горить
І потім хай грає
І потім не спить
Бо я бачу світло
Лише у тобі
Бо співаю за вітром
І вже ти в мені
І вже я тобою
Кохаю цей світ
І вічно б була ти зі мною
Топлячи вічний мій лід

Хитаючись кружляємо мостами
Співаємо і бачим верх ногами
Блукає хтось, блукають хмари
Ніхто не знає, хто впіймає

І інколи гикаєм від життя
І інколи шукаєм забуття
І інколи моргаємо очима
Щоб зрозуміти хто із нас людина

Без віри і без каяття
Мене закрасив вечір
Ні, це не втеча
Це небуття
Моє життя

І чисто білий ангел мене забрав
Тоді ти подивилась і я вгадав
У ангела твої прекрасні очі
Чарівні, зірки моєї ночі


[музика "Pray For Rain  – Taxi To Heaven"]


Рецензии
Клас...слов нет

Карина Мейс   05.03.2012 20:46     Заявить о нарушении