Потерянный рай

Білі пелюстки, загублений рай,
Молодість з рожевим світом приходить.
Вечір, хвіртка ...останнє “прощай”
Милості вітер у неба не просить.

Крила любові уже не несуть,
Птахи почуття , чорніють у полі.
Думки не зможуть кохання повернуть,
Є край бажання у долі.


Рецензии