В душ з дерев не зл зли тьмян духом

В душі з дерев не злізли тьмяні духом,
Але не стримано голосять про своє.
Поради їхні... з ненажерним брюхом
Та більше не бере життя, ніж Бог дає.

Не заховати пустощі за стіни кабінетів,
Змінився спосіб виробництва – розпрягай.
Потрібно мислити для нових злетів
Майстерність приведе достаток, ти це знай.


Рецензии