Завещание прадеда

Що притаманне мені, гадаю.
Є радощі життя і добрий світ.
Я, як і всі, безглуздя зневажаю
І прадіда ціную заповіт.

Хто скаже: що я прагну зрозуміти,
Що хороню в своїй душі?
Минає все, які нащадкам я залишу заповіти
І постулати опишу які в часу.


Рецензии